Achter de schermen wordt hard gewerkt


02/04/2018

Woensdag 4 april is het eindelijk zover. Dan opent Places of Hope haar deuren. In en rondom de Kanselarij in Leeuwarden vinden er gedurende acht maanden allerlei activiteiten in het kader van Places of Hope plaats. Voor jong en oud, buurtbewoner en professional. In de Kanselarij is er iedere maand een "University of Hope", maar verwacht ook een aantal excursies, waarbij Landmakers je meenemen naar hun projecten. We geven je alvast een kijkje achter de schermen. 

Places of Hope

Places of Hope is een tentoonstelling en serie activiteiten over hoe we samen de toekomst van Nederland vormgeven. Dit alles onder het motto "Zin in de toekoms!" Met kunstenaars, science fictions films, ateliers en workshops gaat de bezoeker op zoek naar het goede leven van morgen. Wandel met een nieuwe blik door het Nederland van Morgen, ontmoet Landmakers, maak je eigen poster en stap in de woning van de toekomst. Je kunt de tentoonstelling bezoeken van 4 april t/m 25 november 2018. 

Openingstijden

Donderdag t/m zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur (Somminge activiteiten vinden op andere tijden plaats. Deze activiteiten worden vermeldt op deze site onder de button: programma) De tentoonstelling is in de Kanselarij aan de Turfmarkt 11 in Leeuwarden en is gratis toegankelijk! 
Het toegankelijkheidslabel van Placesofhope. Volg de link voor de toegankelijke versie van dit label.