Programma: Places of Hope

10-11-2018

Leven onder aan de dijk

Graag nodigen wij u op zaterdag 10 november uit om naar Blije te komen! Want dan geven wij het startschot voor ‘Leven onder aan de dijk’. Een project van Sense of Place in samenwerking met Vereniging Dorpsbelang Blije e.o. en de inwoners van het dorp.

Terpdorp Blije bruist in november. Na een intensieve voorbereidingsperiode zijn we ontzettend trots dat we dit project aan u kunnen laten zien. ‘Leven onder aan de dijk’ laat van 10 tot en met 30 november zien hoe mens en zee al eeuwenlang aan elkaar gewaagd zijn. Het unieke landschap, de inwoners, verhalen en bijna vergeten geschiedenis worden in de schijnwerpers gezet.

Op zaterdag 10 november openen we de ‘Blije expo route’ in het voormalige dorpscafé onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers. Joop Mulder vertelt u honderduit over dit prachtige stuk Fryslân, de exposities en diverse evenementen die hier zullen plaatsvinden. Daarna is het tijd om zelf op ontdekkingstocht te gaan. Stap op de panoramawagen van De SeedyksterToer of trek comfortabele schoenen aan en volg de ‘Blije expo route’. Duikt u liever in de wondere wereld van landschapsontwikkeling? Dan kunt u uw hart ophalen tijdens de eerste meet-up van het Waddenkustforum, met landschapsarchitect Adriaan Geuze.

Meer informatie vindt u hier

Locatie: Café de Tap, Hoofdstraat 1, Blije

Tijd: 13.00u tot 17.00u

Aanmelden: via aanmelden@sense-of-place.eu

nl
en